Wijn & champagne kist

Wat is er leuker dan een lekker flesje af te geven in een mooie verpakking? Je kan door ons de leukste wijn of champagnekist laten personaliseren. Enkel moet je nog zorgen voor een lekker fles wijn of champagne! 

De authentieke wijnkist of champagnekist is mooi afgewerkt blank hout met een schuifdeksel en past bij elke feestelijke gelegenheid. De kist is gemaakt van stevig hout en heeft een robuuste look. Dankzij het schuifdeksel is de kist heel gemakkelijk te openen.

Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of jubileum: met deze prachtige, traditionele wijnkist heb je altijd een passend cadeau om te geven.

Tip: vul voor een decoratieve presentatie de wijnkist met een laagje vulmateriaal of stof en leg hier de wijn of champagnefles mooi bovenop. 

Sorteer op
 • Wijnkist "lekker wijntje voor"
  Wijnkist "lekker wijntje voor"

  WIJNKIST "LEKKER WIJNTJE VOOR"
  Dit stijlvolle houten kistje biedt ruimte aan een fles wijn, whisky, rosé of andere heerlijke drank. De schuifkist is gemaakt van stevig hout en heeft een robuuste look. Dankzij het schuifdeksel is…

  € 12,50
 • laatste stuk

  Champagnekist "voor de allerliefste"
  Champagnekist "voor de allerliefste"

  CHAMPAGNEKIST "VOOR DE ALLERLIEFSTE"Dit stijlvolle houten kistje biedt ruimte aan een fles heerlijke champagne, cava of prosecco. De schuifkist is gemaakt van stevig hout en heeft een robuuste look. Dankzij het schuifdeksel is de…

  € 13,50
© 2017 - 2022 Unik Magik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Cadeautjes voor juf of meester voor het einde van het schooljaar dienen ten laatste besteld te zijn op 22 juni. Bestellingen die na 22 juni worden geplaatst zullen misschien niet meer tijdig kunnen verzonden worden.